Ingredienser:
- 400 g mörkchoklad
- 200 g smör
- 1 msk kakaopulver
- 3,5 dl socker
- 2 tsk vaniljextrakt
- 6 ägg
- 2,5 dl mjöl
- ½ tsk salt
Sätt ugnen på 180 grader. Klä en 30x20cm ugnsform med bakplåtspapper.
Smält chokladen och smöret i en kastrull på låg värme.
Blanda i kakaon och sockret.
Tillsätt vaniljen och äggen (en i taget) och blanda väl.
Blanda i mjölen och salt.
Häll i ugnsformen och grädda i 25 min.
Låt svalna.
(dekorera med vitchoklad)
För att lyckas bra med dina brownies:
1. Du vill ha dina brownies lite mjuka inuti. Ha dem inte för länge i ugnen!
2. För att få snygga brownies, gäller det att ha brownisarna i kylskåpet under natten förrän du skär dem i bitar.
3. Dekoreringstips: vitchoklad ser alltid bra ut på en mörkbrun bakelse.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar